Menu

Over ons

Braslíngua is ontstaan uit een passie voor talen.

Paulo F. de Mendonça, geboren in São Paulo, Brazilië, is de drijvende kracht achter Braslíngua.

Hij is afgestudeerd als ingenieur in de voedingsmiddelentechnologie, met MBA in Marketing. Hij heeft ook 4 jaar werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Staatsuniversiteit São Paulo in Brazilië. Als student heeft hij in de Verenigde Staten gewoond en zijn Amerikaanse High School diploma behaald. Van kinds af aan heeft hij een passie voor talen en sindsdien met succes studies gevolgd in het Engels, Nederlands, Duits, Frans en Italiaans, met bijbehorende diploma’s. Hij is inmiddels bijna dertig jaar woonachtig in Nederland. Ruim twintig jaar heeft hij bij uiteenlopende internationale bedrijven in Nederland gewerkt op het gebied van marketing, verkoop en technisch advies met klanten in Portugal, Duitsland, Engeland en vele andere Europese landen.

In 2012 heeft hij besloten van zijn passie voor talen zijn werk te maken en zo is Braslíngua geboren.

Specialiteiten

In het verleden heeft Paulo bij een aantal uiteenlopende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan op verschillende technische gebieden. Daarnaast heeft hij veel teksten vertaald op onder meer sociaal gebied, in de reclame en biologie. Bij Braslíngua beginnen we met een vertaalopdracht pas als we er 100% zeker van zijn dat we een uitmuntend resultaat kunnen leveren. Met dit in gedachten, kunnen we afzien van een specifieke opdracht.

De vertalingen worden geleverd als tekst, al dan niet geformatteerd, maar ook als pdf of een ander gewenst bestandsformaat. Technische tekeningen en schema’s worden ook zonder problemen naar het Portugees vertaald en aangepast. Door korte lijnen en nauwe samenwerking met de opdrachtgever staan we garant voor een uitstekende vertaling binnen de afgesproken termijn. Bij Braslíngua is de absolute vertrouwelijkheid van onze klanten gegarandeerd voor alle vertaalprojecten.