Menu

Over ons

Braslíngua is in 2012 ontstaan uit een passie voor talen.

Paulo Furtado de Mendonça (https://www.linkedin.com/in/paulo-furtado-de-mendonca/) is de drijvende kracht achter Braslíngua, met de bijzondere combinatie van technisch inzicht, kennis van marketing en sales en een passie voor talen. Hij is geboren en getogen in São Paulo, Brazilië. Als student behaalde hij in de Verenigde Staten zijn Amerikaanse High School diploma. Naast 4 jaar werktuigbouwkunde aan de Staatsuniversiteit São Paulo is hij afgestudeerd als ingenieur in de voedingsmiddelentechnologie, met MBA in marketing.

Gerenommeerde bedrijven als Henkel en Bayer wisten Paulo te vinden voor hun internationale klanten. Ondertussen volgde hij zijn passie voor talen. Met de hem kenmerkende vastberadenheid wist Paulo zijn moedertaal Portugees aan te vullen met Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans en haalde aansluitend de bijbehorende diploma’s. Vanuit Nederland was hij ruim 20 jaar actief in vrijwel alle Europese landen en gaf hij veelal technisch advies en sales ondersteuning.

BrasLíngua, waar preciesie en nuance het verschil maken

De unieke praktijkervaring van Paulo op technisch-commercieel gebied in combinatie met zijn marketingkennis maakt Braslíngua tot een bijzondere uitvoerder van vertaalopdrachten vanuit de belangrijkste Europese talen naar het Portugees of Braziliaans. Technische tekeningen, schema’s en instructies worden zonder problemen vertaald en aangepast. De lat ligt hoog. Pas als we 100% zeker zijn van een uitmuntend resultaat gaan we aan de slag. Dat betekent dat we soms ook afzien van een specifieke opdracht.

Dankzij onze nauwe samenwerking en korte lijnen tussen vertaler en opdrachtgever kunnen we garant staan voor een uitstekende vertaling binnen de afgesproken termijn en is discretie verzekerd voor alle vertaalprojecten. Braslíngua is aangesloten bij:

https://ngtv.nl/nl/

https://www.proz.com/

https://translatorswithoutborders.org/